Militar implicat într-un accident rutier

Un militar din Tulburea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu după ce a suferit un grav accident de circulaţie pe raza localităţii Ţânţăreni. Medicii au decis transportarea acestuia la un spital din Craiova. Ilie Vârjan mergea spre Craiova, unde lucrează în Armată.

Ilie Vârjan, are 26 de ani şi este din Turburea. Ieri dimineaţă în jurul orei 5.30, tânărul se deplasa cu autoturismul personal în direcţia Craiova, pentru a ajunge la locul de muncă. Conform declaraţiilor tânărului, accidentul s-a produs din cauza faptului că drumul nu era deszăpezit. Pe raza localităţii Ţânţăreni a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în plin de pancarta ce indică graniţa dintre judeţul Gorj de Dolj. „Nu aveam viteză. Din cauză că nu au deszăpezit drumul maşina a derapat şi m-am trezit că intrasem în borna de la graniţa între judeţe. Dacă traseul era deszăpezit nu mi se întâmpla ce s-a întâmplat”, a spus Ilie Vârjan.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, iar de aici direct la Craiova. „Victima prezintă un politraumatism din accident de circulaţie. Este vorba de fracturi costale multiple, mai exact şase coaste rupte, fractură de bazin şi de omoplat. L-am trimis la Spitalul Craiova la secţia de Chirurgie toracică”, a spus Ramona Oprea, medic Unitatea de Primiri Urgenţe Spitalului Judeţean din Târgu Jiu ( UPU). 

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: