O mamă şi copilul ei, salvaţi dintr-o maşină ce a luat foc

O femeie cu un copil de doar patru luni au fost în pericol de a arde în maşină, după ce autoturismul în care se aflau a luat foc în plină stradă. Norocul a fost că alţi şoferi au oprit şi le-au dat o mână de ajutor.

Incidentul s-a petrecut pe strada Severinului din Târgu Jiu, când dintr-o dată, maşina în care se aflau o femeie şi copilul său de doar patru luni a luat foc. În câteva momente focul a cuprins întreaga maşină, iar pentru a stinge incendiul izbucnit, în ajutorul şoferiţei au sărit alţi conducători auto aflaţi în trafic, dar şi trecătorii aflaţi în zonă. Oamenii au sărit cu extinctoarele şi au aruncat cu zăpadă pentru a stinge focul.

Nimeni nu ştie de la ce a putut izbucni incendiul. Un scurt circuit la instalaţia electrică este singura explicaţie găsită de cei aflaţi la faţa locului. „Eu eram pe trotuar şi am văzut că ia maşina foc. Nu am avut nici extinctor, nimic. Am început să arunc cu zăpadă. În maşină era şi un copilaş mic, dar l-au scos repede şi nu s-a întâmplat nimic”, susţine un trecător.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: