Salvare înzăpezită în drum spre Sanatoriul Dobriţa

O salvare care transporta un bolnav spre spitalul de Pneumoftiziologie din Drobiţa a rămas înzăpezită pe traseu din cauza stratului de zăpadă aşternut pe carosabil.

Drumul care duce spre spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobriţa a fost aproape impracticabil ieri, după ce toată noaptea şi dimineaţa a nins continuu. Din această cauză un echipaj de salvare, care transporta un pacient de la spitalul din Târgu Cărbuneşti spre Dobriţa a rămas înzăpezită. Pacientul din ambulanţă a fost preluat de directorul sanatoriului, Tiberiu Tătaru. „Nu am avut cum să urcăm. Am văzut moartea cu ochii, vă spun. Maşina nu are probleme, e echipată, e dotată cu de toate, într-adevăr nu e 4x4, are doar tracţiune faţă, dar asta nu ar fi fost o problemă dacă drumul era deszăpezit”, susţine Alexandru Voinea, şoferul de pe ambulanţă.

Tătaru susţine că de fapt este vorba de îndemânarea conducătorului, care s-a speriat şi nu a mai vurt să urce cu maşina, nu că drumurile sunt de vină. „Eu am fost cu maşina mea după pacient fără probleme. Nu sunt drumurile de vină. Maşina de la deszăpezit a trecut pe acolo şi se putea circula fără probleme”, susţine Tiberiu Tătaru.

Salvarea nu e singura întoarsă din drum. Şi alţi şoferi au făcut cale întoarsă pentru că nu au putut urca la Sanatoriul Dobriţa. Un autoturism Dacia Papuc încărcat cu medicamente, care mergea tot spre Sanatoriu nu a mai putut urca.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: