Au început înscrierile la UCB

Prima sesiune de admitere la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a debutat luni, 4 iulie, fiind disponibile peste 500 de locuri subvenționate de stat și alte câteva sute cu taxă.

 Astfel, cei interesați să opteze pentru specializările de licență sau masterat la Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică își pot depune dosarele la sediile celor trei facultăți. La Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale înscrierile vor începe în data de 11 iulie.

Sunt disponibile mai multe specializări de licență și master la Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Știinte ale Educației, Drept si Administrație Publică.

Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale îi așteaptă pe viitori studenți la înscrieri începând cu data de 11 iulie.

Mai multe detalii despre documentele necesare pentru înscrierea la una dintre cele patru facultăți din cadrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, precum și repartiția locurilor la fiecare specializare pot fi obținute accesând următorul link: http://admitere.utgjiu.ro

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: