Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Căruțaș amendat după ce a traversat Târgu Jiul

Polițiștii locali au amendat un târgujian după ce acesta a traversat tot orașul cu o căruță. A fost depistat pe strada 9 Mai, din municipiu. În căruță, erau 5 persoane, după cum anunță polițiștii locali.

Peste 30 de persoane au fost amendate de la începutul anului pentru că au pus în pericol participanții la trafic. 

"În atelaj se aflau 5 persoane cu vârste cuprinse între 10 și 35 de ani și se deplasau de pe strada Ulmului pe strada Luncilor din Târgu Jiu, traversând practic tot orașul de la N la S, periclitând siguranța circulației rutiere pe traseul de deplasare, pentru a merge în vizită la prieteni, astfel cum ne-au relatat.

Deținătorul vehiculului cu tracțiune animală a fost sancționat contravențional cu amendă în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 307/2006 privind stabilirea unor reguli de circulație a vehiculelor cu tracțiune animală și de protejare a spațiilor verzi.

De la începutul anului până în prezent, pentru nerespectarea prevederilor din actul normativ menționat anterior, polițiștii locali au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.950 lei.

Acțiunile desfășurate pe linia depistării vehiculelor cu tracțiune animală care circulă pe raza municipiului Târgu Jiu în zone în care acest lucru nu este permis, au caracter permanent, întrucât aceste vehicule pun în pericol participanții la trafic și conferă un aspect inestetic orașului", a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Galerie foto
Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: