Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se pensionează încă un sindicalist din CE Oltenia

Liderul Sindicatului Liber Independent CET Craiova 2, Ion Vîlceanu, a anunțat că se pensionează. Sindicalistul din CE Oltenia are 57 de ani. Anunțul pensionării l-a făcut pe pagina sa de Facebook.

“După aproape 4 decenii de activitate, închei raporturile de muncă în urma pensionarii, iar începând de mâine încep ultimul capitol al vieții mele. De aceea, mulțumesc în primul rând membrilor mei de sindicat, colegilor și colaboratorilor pentru sprijinul și susținerea acordată și le doresc la rândul meu să ajungă la această bornă sănătoși și bucuroși de fiecare clipă petrecută alături de familie și prieteni”, a anunțat sindicalistul Ion Vîlceanu.

Și liderul de sindicat de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, a ieșit la pensie. Dosarul său a fost printre primele analizate și soluționate pozitiv de funcționarii Casei de Pensii Gorj. El se regăsește printre minerii și energeticienii care au reușit să se pensioneze profitând pe ultimele modificări aduse Legii Pensiilor.

Galerie foto


Vizualizări: 4,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: