Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primaria municipiul Târgu Jiu angajează asistenți medicali

Primaria municipiul Târgu Jiu a scos la concurs trei posturi de asistenți medicali debutanți. Persoanele care vor promova concursul vor lucra la cabinetele medicale școlare nr. 7 și nr. 9 ale Serviciului asistență medicală școlară din cadrul Direcției evidența patrimoniului și fond locativ.

Conform calendarului data limită de depunerea a dosarelor este 8 iulie. Candidații vor avea de trecut două probe: proba scrisă, programată pentru 20 iulie și o probă interviu, a cărei dată nu a fost stabilită încă.

Toți cei care doresc să participe la concurs trebuie să facă dovada că sunt absolvenți de studii postliceale sanitare, specialitatea asistent medical generalist, finalizate cu diplomă sau certificat. Fiind un post destinat debutanților, vechimea nu este obligatorie. 

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: