Au început lucrările de modernizare la stadionul din Băleşti

Sportivii din comuna Bălești, dar și cetățenii care iubesc sportul, primesc o veste bună chiar acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Autorităţile locale şi-au propus să modernizeze stadionul din localitate, iar lucrările în acest sens au și fost demarate. Investiţia este realizată cu fonduri de la bugetul local.

Modernizarea stadionului din comuna Bălești constă în realizarea unei tribune, până acum neexistând vreuna, dar și în amenajarea spațiului de joc. Echipa de fotbal locală, Internațional Bălești, a înregistrat performanţe remarcabile în ultima perioadă, iar autorităţile vor să le creeze sportivilor condiţii cât mai bune de joc. "Am demarat o amplă lucrare de modernizare la stadionul Bălești. Pregătim terenul pentru o nouă însămânţare cu gazon și pentru amenajarea unei tribune. Lucrările au început, sperăm ca până în primăvară să terminăm cu tribuna și din primăvară, când timpul va permite, să facem însămânţarea. Lucrările le finanțăm din fonduri proprii. Se ridică la circa 30 - 40 mii lei", a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești. 

Actuala suprafață de joc de la stadion a fost arată. Autoritățile locale spun că spectatorii care vor veni să vadă aici competițiile sportive vor beneficia de mai bune condiții după finalizarea lucrărilor. "Tribunele vor fi tip scară, de metal, cum au cei de a AJF. Stadionul nu era dotat cu tribune, avea numai niște băncuțe. După finalizarea lucrărilor de modernizare stadionul va putea găzdui, cred eu, în jur de 400 de suporteri. Sunt foarte mulţumit de parcursul echipei noastre de fotbal și chiar le mulțumesc jucătorilor pentru performanța lor. Voi fi în permanență alături de ei ca și până acum", a explicat primarul comunei Bălești.  

Echipa de fotbal Internațional Bălești a încheiat primul tur al ligii a IV-a pe prima poziție.

Vizualizări: 1,997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: