Au început Zilele Comunei Băleşti. Vezi programul manifestărilor!

Începutul acestei săptămâni va fi unul plin de distracţie şi voie bună în comuna gorjeană Băleşti. Asta pentru că în perioada 6-8 septembrie vor avea loc Zilele Comunei, aflate anul acesta la cea de-a IX-a ediţie. În cele trei zile de petrecere vor avea loc competiţii sportive, dar şi spectacole unde au fost invitaţi să întreţină atmosfera artişti îndrăgiţi ai momentului precum Elisabeta Vasile sau Teodora Pană.

Zilele Comunei Băleşti au debutat duminică, 6 septembrie, cu şedinţa festivă a Consiliului Local. Spre după-amiază, la baza sportivă din satul Ceauru s-au desfăşurat întrecerile sportive şi a avut loc festivitatea de premiere a campionatului de fotbal pe comună. Seara s-a încheiat cu hora satului, pe scena în aer liber amenajată pe stadionul din Ceauru. Şi luni, 7 septembrie, va fi organizată hora satului care se va desfăşura în acelaşi loc. Cea mai plină zi va fi cea de marţi. De la orele 12 va debuta slujba religioasă dedicată sărbătoririi naşterii Maicii Domnului, după care se va proceda la decernarea unor diplome de fidelitate pentru cuplurile care anul acesta au împlinit o jumătate de secol de la căsătorie. Seara se va încheia cu hora satului şi cu un spectacol oferit de zeci de artişti renumiţi.

Viceprimarul comunei Băleşti a precizat cine va concerta pentru cetăţenii din Băleşti şi invitaţii lor. "Ca în fiecare an, la începutul lunii septembrie organizăm Zilele Comunei. Anul acesta manifestarea este la cea de-a IX-a ediţie. Aşa cum i-am obişnuit pe cetăţeni, am pregătit un program cu totul special. Pe lângă întrecerile sportive, vom avea şi o slujbă religioasă şi vom premia 21 de cupluri care serbează 50 de ani de la căsătorie. Am invitat şi artişti cunoscuţi pentru a întreţine atmosfera. Este vorba de Ion Drăgan şi invitaţii săi. Vor fi prezenţi: Teodora Pană, Ionuţ Tudorescu, Claudia Torop, Cristina Olteanu, Elisabeta Vasile, Magda Mustăţea, Nicoleta Lăcătuşu, Daniela Guran, Luciana Enea, surorile Popescu Lăzăroiu, Cristina Stanokici, Tita Paula, Emilia Dragotoiu Nanu, Bianca Săpunaru, Popescu Nai, Antonia Stoian. Invităm cetăţenii şi pe oricine doreşte să petreacă alături de noi", a declarat Cătălin Stolojanu, viceprimarul comunei Băleşti.

Spectacolul va fi prezentat de Codruţa Florescu şi acompaniat de formaţia Alin Pană. Seara de marţi se va încheia cu un foc de artificii oferit de autorităţile locale din Băleşti.  

zilele_comunei_balesti_net

Vizualizări: 266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: