Au încheiat prima parte a sezonului pe locul 6

Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat prima parte a sezonului pe locul șase în clasament. Gorjenii de la Cărbunești vor debuta în weekend în partea a doua a sezonului, urmând să joace în play-out.

Gilortul Târgu Cărbunești a avut evoluții bune în prima parte a sezonului dar nu a reușit să prindă un loc de play-off, fiind doar a șasea clasată la finalul sezonului regulat. Gorjenii au încheiat cu o victorie prima parte a campionatului, învingând pe CSM Deva și se gândesc acum la partea a doua unde nu pot avea probleme cu retrogradarea, așa că se gândesc la primul loc din clasament.

Echipa pregătită de Mario Găman a reușit a opta victorie din cele 18 meciuri disputate în actualul sezon, în care a mai înregistrat nouă eșecuri și un rezultat de egalitate. Antrenorul gorjenilor s-a bucurat de această ultimă victorie iar acum este deja cu gândul la meciul din prima etapă de play-out. „Este important faptul că am reușit să câștigăm și să ne consolidăm poziția. O să jucăm acasă prima partidă din play-out, cu FCU Craiova, și atunci nu pot decât să-i felicit pe jucători, staff-ul și colaboratorii”, a spus Mario Găman pentru pagina oficială a clubului.

Începând din weekend vor demara meciurile din play-out-ul Ligii 3, iar Gilortul Târgu Cărunești va evolua după următorul program:

     Etapa 1: Gilortul – FCU Craiova 2;

     Etapa 2: Universitatea Craiova 2 – Gilortul;

     Etapa 3: Gilortul – CSO Turceni;

     Etapa 4: Gilortul – Voința Lupac;

     Etapa 5: Jiul Petroșani – Gilortul;

     Etapa 6: FCU Craiova 2 – Gilortul;

     Etapa 7: Gilortul – Universitatea Craiova 2;

     Etapa 8: CSO Turceni – Gilortul;

     Etapa 9: Voința Lupac – Gilortul;

     Etapa 10: Gilortul – Jiul Petroșani.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: