Au învins CSM București și au început returul cu o victorie

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a început cu o victorie returul din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național. Duminică, 14 aprilie, echipa lui Vali Popescu a câștigat, pe teren propriu, scor 26-23, contra CSM București.

Juniorii CSM Târgu Jiu au început bine returul din Grupa 3 Valoare, cu o victorie în fața CSM București, scor 26-23, la pauză 14-12.

Succesul acesta menține echipa din Târgu Jiu în cărți pentru calificarea în faza superioară a competiției, a anunțat clubul primăriei. Antrenorul Vali Popescu recunoaște că echipa nu a făcut un meci strălucit, dar important este că a reușit să câștige și să se mențină în cursa pentru calificare: ”Este bine că am reușit să câștigăm azi, pentru că încă mai avem șanse de calificare și trebuie să profităm de ele. Din păcate, azi nu am reușit cel mai bun joc al nostru, dar am reușit să câștigăm și asta arată valoarea copiilor”.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei ACS Ștefan Birtalan București. Meciul se dispută pe 18 aprilie, de la ora 12.30, în Sala Antilopa.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu 2g, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu 4g, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 2g, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 8g, Mihnea Ciobanu 1g, Vlad Călinoiu 2g, Robert Guran 3g, Cătălin Popescu 4g. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 6

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 26-23(14-12)

Vizualizări: 9,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: