Horoscop

Valabil pentru 28 august

Berbec: O confirmare de la paşapoarte, de la bancă, de undeva vi se deschid nişte oportunităţi pentru care v-aţi luptat vreme îndelungată. Încep să vină acei bani pe care nu i-aţi luat la momentul potrivit şi o să vă puteţi plăti ratele la bancă, taxele şcolare pentru anul care vine.

Taur: O ieşire cu colegii, prietenii diseară o să vă remonteze c-aveţi nevoie urgentă de o gură de oxigen. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu, poate se va naşte un copil în familie şi or să apară schimbări în lanţ, o să vă reorganizaţi.

Gemeni: Se poate să trăiţi o dragoste la prima vedere şi să fie atât de intensă încât să ajungeţi repede şi la căsătorie anul acesta sau celălalt. Se pare c-o să cădeţi la o-nțelegere cu rudele cu care aţi fi avut de-mpărțit o proprietate şi o să treceţi pe la notar să faceţi actele.

Rac: Din banii puşi deoparte o să scoateţi atât cât e nevoie pentru medic, analize, ca să vă duceţi şi voi şi-ai voştri la control. O să vă angajaţi într-o nouă aventură profesională c-aveţi multe lucruri de dovedit atât vouă cât şi celorlalţi şi vor şi bani mai mulţi se pare.

Leu: Vă puteţi găsi altceva de lucru sau o colaborare şi să vă bucuraţi de un nou început c-aveţi nevoie de o gură de aer proaspăt. Sunteţi capabili de multe lucruri pe care nu le-aţi putut rezolva de la-nceputul anului, dar acum apar alte deschideri şi n-o să mai rataţi nimic.

Fecioară: O să puteţi primi avize favorabile, să atingeţi un alt nivel profesional sau să puteţi construi o casă, să inauguraţi un sediu. E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi aprovizionarea, poate aveţi lucruri importante pentru casă de cumpărat, ori plecaţi pe undeva şi luaţi tot felul de lucruri de care-aveți nevoie pe-acolo.

Balanță: Poate vă găsiţi altceva de lucru şi o să fie o schimbare totală de macaz, o să vă regăsiţi probabil în nouă meserie. Se-anunţă o reuşită, câştigaţi un proces sau se poate să vă-nțelegeți cu cineva şi să renunţaţi la acuzaţii, să nu se mai ajungă în instanţă.

Scorpion: O să contribuiţi cu idei, cu bani, cu mâna de lucru la un eveniment de familie care va avea loc în curând, poate la sfârşit de săptămână. Vă parvin nişte drepturi băneşti din particular de undeva şi poate-i faceţi o surpriză plăcută partenerului, vă duceţi într-un city break în week-end.

Săgetător: Sfera străinătăţii rămâne deschisă şi o să puteţi călători şi chiar rămâne mai mult pe-acolo, c-o să vă căsătoriţi. Voi daţi dovadă de mai mult curaj şi o să abordaţi lucruri noi care să vă propulseze în carieră, să vă depăşiţi propriile performante – e momentul vostru.

Capricorn: O ieşire la plimbare, o cină romantică ar încălzi atmosfera din relaţie şi v-aţi mai reveni sufleteşte. Aţi putea legaliza un act, o situaţie şi să v-alegeţi cu nişte bani, cu vreo proprietate ori poate aveţi liberă trecere la nişte instituţii ale statului.

Vărsător: Invitaţie la cafea, la masă, sunteţi în tatonări pentru o relaţie care credeţi că vi se potriveşte – mănuşă. Pe voi s-ar putea să vă provoace la o negociere un angajator care se bazează la modul serios pe voi pentru o colaborare, dar voi s-ar putea să fiţi prinşi cu altele.

Pești: O să primiţi o invitaţie la o conferinţă, la un eveniment de înaltă ţinută şi poate luaţi şi un premiu. Voi o să vă reinventaţi, puneţi la bătaie toate calităţile şi daţi concurs pentru o funcţie, un titlu, va-nscrieți la o formă de învăţământ postuniversitar.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: