Horoscop

Valabil pentru 27 august

Berbec: E cineva care va face ochi dulci şi o să fiţi receptivi la semnalele primite, că pare să fie chimie între voi. Se observă un beneficiu financiar, poate e o mărire de salariu, sau vin bani din particular şi o să aveţi un nivel de trăi mai ridicat, va fi o upgradare.

Taur: Or să vă parvină nişte acte pe care le-aşteptaţi de multă vreme şi o să faceţi progrese vizibile şi în meserie şi în viaţa personală. Poate apare o veste bună în familie despre un copil care-o să se nască, ori poate urmează să botezaţi un copil şi o să fie cu cheltuială.

Gemeni: O să mai investiţi nişte bani în locuinţă mai faceţi unele schimbări, redecorați, şi cumpăraţi lucruri noi.  Or să vă intre bani care să vă dea idei de plimbare, poate plecaţi în week-end pe undeva şi faceţi o rezervare, or fi şi nişte bilete mai ieftine de cazare, de transport.

Rac: Poate aveţi de semnat un contract şi o să ajungeţi la concluzia că e în interesul vostru să acceptaţi provocarea. Vă bucuraţi de sosirea cuiva, poate-o să primiţi şi ceva în dar, ieşiţi la masă în oraş, la un spectacol, la film, să vă deconectaţi, să vă faceţi o plăcere.

Leu: Vă invită cineva la plimbare, într-o excursie de-o zi, două şi pare să fie un cadou frumos. Iniţiativele vă reuşesc şi-or să vă sară nişte oameni în ajutor, daţi şi de sponsori şi lucrurile or să meargă şnur, c-aveţi susţinere.

Fecioară: Poate faceţi o schimbare de look, c-apare o nevoie interioară să vă simţiţi şi mai bine în pielea voastră, pentru stima de sine. O să daţi zor să rezolvaţi cât mai multe lucruri ca să vă rămână timp şi pentru voi c-aveţi de gând să faceţi nişte schimbări radicale şi binevenite totodată.

Balanță: Se poate să vă grupaţi în jurul unor oameni tineri, colegi de echipă, să aveţi activităţi comune. Poate-ați amânat prea mult o programare la medic, dar acum ar fi bine să vedeţi în ce stare se afla organismul vostru - că da nişte semne de oboseală.

Scorpion: Aveţi idei, proiecte pe care să le lansaţi la apă şi o să vă descurcaţi frumos, se-anunţă succes în carieră. Se poate să faceţi nişte deplasări ca să culegeţi informaţii pentru serviciu, poate trebuie să puneţi în relaţie nişte oameni, departamente şi o s-aveţi spor la treabă.

Săgetător: Vă invită cineva la un eveniment monden, o recepţie şi vor fi un bun prilej să lărgiţi cercul de prieteni şi cunoscuţi. O să apelaţi şi la o echipă profesionistă, dar o să vă faceţi şi singuri reclamă, promovare, c-o să ieşiţi cu ceva nou pe piaţă şi vreţi un impact imediat.

Capricorn: Poate vine cineva cu o ofertă de lucru şi o să analizaţi perspectiva ca să vedeţi dacă vă găsiţi timp şi pentru aşa ceva. Se pare c-o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să vă convingă de toată afecţiunea şi de seriozitate, statornicie şi se pare c-o să reuşească.

Vărsător: E cineva care va face curte şi dacă vă simţiţi singuri şi neconsolaţi o să-i acordaţi atenţia cuvenită. Poate-ncepeți ceva nou la serviciu, ori poate în particular aţi dat de o colaborare convenabilă şi o să munciţi pe mai multe fronturi ca să vă sporiţi veniturile.

Pești: Fiinţa iubită vrea certitudini de la voi, să ştie dacă sunteţi pregătiţi de pasul cel mare spre căsătorie sau nu. O să fiţi cooptaţi într-un proiect care să vă repună în valoare c-aveţi mult de oferit şi chiar e un moment bun de afirmare, de succes în carieră.

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: