Au mers să plătească taxele, dar au fost întorși din drum. Motivul!

Târgujienii s-au îngrămădit să plătească taxele și impozitele către bugetul local chiar în primele zile din 2019. Dacă se grăbesc, dările către stat sunt mai mici. Municipalitatea a anunțat că persoanele care achită taxele până la sfârșitul lunii martie beneficiază de o bonificație de 10%.

În primele două zile lucrătoare din 2019, au putut plăti dările către stat doar cei care au avut restanțe. Impozitele pentru noul an vor fi încasate de luni, 7 ianuarie. Cu toate acestea, au fost oameni care s-au așezat, conștiincioși, la rând pentru a-și plăti taxele către bugetul local. Vor trebui însă să se întoarcă la ghișee. “Am fost să plătesc taxele și impozitele pe anul acesta, dar nu s-a stabilit încă. Mă întorc și revin în altă zi când se vor stabili taxele și pe anul 2019. Ne-au spus că încă nu s-a închis anul 2018. Așa fac în fiecare an. Din primele zile merg să le plătesc pentru că voi pleca din țară”, a spus un contribuabil. „Sunt liber și am venit să plătesc din prima zi lucrătoare, dar mi-au spus de la ghișeu să mă întorc după 7 ianuarie”, a spus un alt bărbat.

Din această săptămână, târgujienii vor putea să se scape de datoriile pentru 2019. Cei care le achită până la sfârșitul lunii martie, le plătesc reduse cu 10%. „Am deschis pentru a încasa impozitele și taxele locale restante din anul 2018. Suntem în operațiunile de închidere ale acestui an. Lucrăm sâmbătă pentru a definitiva toate operațiunile, iar începând cu 7 ianuarie, vom lucra cu anul 2019 și, implicit, cu încasarea restanțelor pentru 2018 și anii anteriori”, a transmis Mariana Budulan, directorul Direcției Publice de Venituri Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: