Salarii primite cu întârziere la spital. Motivul!

Angajații Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești își vor primi salariile, în cursul acestei zile. Unitatea medicală a reușit să întocmească documentația necesară, astfel încât banii vor putea fi virați în contul fiecărui angajat, după aproape două săptămâni de întârziere. Aceasta nu a fost prima lună când salariații nu și-au primit drepturile bănești, la timp și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima. 

Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești are un manager nou, dar care a „moștenit” probleme de la fosta conducere. Una dintre ele, poate cea mai arzătoare este aceea că angajații nu își iau banii la timp. Explicația pentru această situație este cel puțin surprinzătoare.


„Nu este pentru prima dată când nu ne luăm banii la timp, s-a mai întâmplat și în trecut. Situația nu are legătură cu faptul că, acum, spitalul este condus de un nou manager. Pur și simplu documentația în baza căreia se alocă banii pentru salarii este de mai multe ori întoarsă de către CAS din cauză că nu este întocmită corect. Este vorba despre multe calcule, avem mulți angajați, se greșește atunci când se lucrează la documente și se ajunge în situația de față”, a afirmat managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, Sorin Mehedințu.


Managerul unității a dat asigurări că în cursul zilei de luni toți angajații își vor primi salariile. Aceștia trebuiau să primească banii în data de 16 noiembrie, însă atunci doar colegii lor, care muncesc în Unitatea de Primiri Urgențe, au fost plătiți. Banii pentru aceștia din urmă au sursă diferită.

Vizualizări: 2,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: