Au pierdut procesul cu Universitatea Craiova

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, conform deciziei luate miercuri la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Celor doi jucători care au dat în judecată clubul cu care sunt sub contract li s-au respins pretenţiile financiare solicitate după ce fuseseră excluşi din lot de Mirel Rădoi.

Sergiu Hanca solicita 2,5 milioane de euro, reprezentând clauza și salariile până la finalul contractului, iar Vînă a cerut 300.000 de euro, bani care ar acoperi salariile până la finalul contractului.  „Hanca Sergiu Cătălin vs. U Craiova 1948 Club Sportiv SA – încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârât, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs.

Vînă Ionuț Daniel vs. U Craiova 1948 Club Sportiv SA – încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârat, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în comunicatul Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă fac parte din lotul Universităţii Craiova, se antrenează sub comanda lui Eugen Neagoe şi sunt cu salariile la zi, dar se află în litigiu cu clubul din Bănie. Ei solicită încetarea raporturilor contractuale şi daune uriașe, după ce au fost excluşi din lot de Mirel Rădoi de pe 12 noiembrie 2022 și au fost readuși la prima echipă pe 7 decembrie, după plecarea acestuia.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: