S-au calificat la Turneul Final, între primele opt echipe din țară

O performanţă de excepţie a fost înregistrată de tinerele baschetbaliste ale CSM Târgu Jiu. Cu două victorii înregistrate în Turneul Semifinal 1, desfăşurat la Alexandria, Grupa U14 Feminin a CSM Târgu Jiu şi-a asigurat calificarea la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din ţără, înainte de disputarea celui de al doilea turneu semifinal.

Echipa pregătită de Laurențiu Răuț a terminat primul Turneu Semifinal din Grupa 1-GVA(Grupa Valorică A) cu două victorii şi o înfrângere. Gorjencele s-au confruntat în turneul din acest weekend cu Valbon Arad, CSM București și CSS Alexandria, a informat gruparea gorjeană. „Am încheiat primul turneu semifinal cu un bilanț de două victorii și o înfrângere, ceea ce ne califică la Turneul Final înainte de disputarea celui de-al doilea turneu. Sunt fericit că ne-am atins primul obiectiv propus, acela de a câștiga minimum două meciuri și vreau să felicit fetele pentru atitudinea de care au dat dovadă la acest turneu. Vreau să le mulțumesc și părinților care au fost alături de noi”, a precizat, pentru csmtargujiu.ro, Laurențiu Răuț, antrenor la Grupa U14 CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu U14: Diana Nica, Iulia Rădulea, Alexia Dană, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Sara Canavea, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: