Măsură fără precedent. FCU Craiova va juca meciurile de acasă fără spectatori

Adrian Mititelu a luat o decizie fără precedent, imediat după scandalul de la meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948. Patronul celor de la FCU Craiova a anunțat că pentru o perioadă, formația olteană nu va mai juca cu spectatori meciurile de acasă.

Această decizie vine înainte Comisia de Disciplină a FRF să anunțe penalitățile pe care le va lua împotriva celor de la FC U Craiova.  „Ce am făcut eu, fraților? Doar ca să pui presiune pe mine pentru a-ți acorda cât mai multe avantaje financiare. Am acceptat, am tolerat, dar nu se mai poate. De aceea, azi am decis să suspendăm accesul spectatorilor. Vom juca fără suporteri o perioadă, pentru că eu nu mă mai simt capabil să organizez un meci de fotbal! Mai ales când am informații că vor să vină să distrugă, să facă… Nu mai suntem capabili să organizăm un meci de fotbal în Craiova. Nu mai putem continua așa, mai ales că ei vor să mă defăimeze pe mine și pe familia mea și vor, probabil, și ca echipa să fie prejudiciată, adică să primim mai multe etape de suspendare.”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Site-ul oficial al celor de la FC U Craiova 1948 au remis un comunicat prin care confirmă decizia patronului. „Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele.”, se arată în comunicatul celor de la U Craiova 1948, postat pe Facebook.

Vizualizări: 1,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: