Un nou finanţator preia o echipă din Liga 1

Un nou finanţator va prelua o echipă de tradiție din Liga 1. Milionarul Nicolae Bara a venit la Arad să negocieze preluarea clubului UTA după ce a înaintat către conducerea clubului intențiile sale de viitor.

Nicolae Bara, care este stabilit în Austria, a venit în România pentru a purta discuţii cu Alexandru Meszar pentru a o prelua pe UTA Arad. Potrivit sportarad.ro, acesta a fost prezent la partida UTA Arad - CS Mioveni (scor 1-2). Acesta este interesat să o preia pe UTA şi, aşa cum a promis, a venit în România pentru a discuta detaliile despre acest plan. Conform sursei citate, au fost însă doar discuţii preliminare, fără să se intre prea mult în detalii.

În perioada următoare ar urma să aibă loc alte întâlniri, în care ar urma să discute aprofundat despre implicarea lui Nicolae Bara la UTA Arad.

Nicolae Bara a mai fost implicat la UTA Arad, în perioada 2006-2008 şi ar vrea să o facă din nou.

La finalul lunii decembrie a anului trecut, omul de afaceri stabilit în Austria a recunoscut că a trimis o scrisoare de intenţie în care şi-a manifestat dorinţa de a o prelua pe UTA:  ”Da, e adevărat, am înaintat o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail a clubului UTA şi am şi discutat la telefon cu domnul Meszar. Dar da, mai am şi ceva bani puşi deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenţie de a mea. Nu ştiu ce va ieşi, dacă va ieşi ceva, aşa am simţit să fac, să trimit acea scrisoare de intenţie şi asta am făcut”, a spus atunci Nicolae Bara.

Vizualizări: 5,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: