Au plecat din carantină

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Scoarța, și o tânără de 26 de ani, din aceeași localitate, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceștia fiind identificați pe DN 67 - Pișteștii din Deal, din comuna Scoarța.

Cei doi tineri au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020, transmite IPJ Gorj.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, cu ocazia verificărilor pe raza de competență a persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Godinești, și pe soția acestuia, în vârstă de 30 de ani, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceștia fiind identificați în incinta unei societăți comerciale, de pe raza comunei.

Față de cele două persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă, în valoare de 1000 lei, conform Legii nr. 55/2020, a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 2,855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: