Accident în zona Kaufland

Un eveniment rutier soldat cu o victimă a avut loc miercuri după-amiaza în zona centrelor comerciale din Târgu Jiu. "Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Turcinești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Luncilor, din localitate, la intersecția cu strada Barajelor nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Mătăsari, care se deplasa regulamentar din direcția str. Termocentralei către Calea Severinului", arată IPJ Gorj. 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 38 de ani, din comuna Mătăsari, pasageră pe locul dreapta față în autoturismul căruia nu i-a fost acordată prioritate, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 43 de ani, iar în cazul celui de 24 de ani, a rezultat o îmbibație de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Vizualizări: 2,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: