Două femei și o fetiță, rănite în accident

Un eveniment rutier cu trei victime a avut loc joi, în jurul orei 16.00, pe raza localității Țânțăreni din județul Gorj. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj.

În urma impactului a două autovehicule au rezultat 3 victime. Este vorba despre 2 femei în vârstă de 20 respectiv 50 de ani și o fetiță de numai 2 anișori, care nu erau încarcerate și erau conștiente. Inițial s-a dorit ca femeia de 50 de ani să fie transportată la spitalul din Craiova cu elicopterul SMURD, din cauza stării grave, dar și starea fetiței s-a înrăutățit, aceasta fiind preluată de elicopter.

Din cercetările efectuate la fata locului, s-a constatat faptul ca un tânăr de 26 de ani, din comuna Țâțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Țânțăreni, din direcţia Filiași către Tg-Jiu, încercând să evite o motocicletă care i-a ieșit în față de pe partea dreaptă a direcției de mers, a lovit din spate un autoturism, condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Brădești.

În urma impactului, a rezultat rănirea a două femei de 50 și 20 ani, precum și a unei minore de 2 ani, toate din comuna Țânțăreni, în calitate de pasageri în autoturismul condus de bărbat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșitii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 5,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: