Au pornit Jihadul împotriva fotbaliştilor de la FC U Craiova! 

Ultrașii din Peluza Sud 97 au pornit Jihadul împotriva lui Adrian Mititelu și a fotbaliștilor de la FC U Craiova după meciul cu Poli Iași, scor 1-1. Oltenii au înregistrat o singură victorie în șapte meciuri disputate în 2024, iar fanii au ajuns la limita răbdării și au împânzit orașul cu mesaje de amenințare.

Extrem de nemulțumiți de situația în care a ajuns echipa, care acum se clasează pe poziția a 12-a în Liga 1 și nu mai are nicio speranță la play-off cu două runde rămase de disputat din sezonul regulat, ultrașii au pornit din nou războiul împotriva jucătorilor și a familiei Mititelu.

Suporterii din Peluza Sud 97 au afișat mai multe mesaje de amenințare în noaptea ce a urmat partidei cu Poli Iași, iar nemulțumirile lor s-au îndreptat în mod special către patronul echipei și către fotbaliști.

În schimb, Giovanni Costantino, italianul care a plătit cu postul seria negativă de rezultate, nu a fost ținta atacurilor ultrașilor de la Craiova.

„Jucători de Serie B / Vă rupem picioarele”, „Vă rupem picioarele!”, „Jucați fotbal sau plecați, mercenarilor”, „Știința nu este jucăria familiei tale / Asta știe orice om cu principii fundamentale”, au fost mesajele care au împânzit Bănia târziu în noapte, după 1-1 cu Poli Iași.

Imediat după meciul disputat în seara zilei de marți, Adrian Mititelu a anunțat că a luat decizia să-l demită pe Giovanni Costantino, dezamăgit de rezultatele înregistrate de echipa lui în ultimele săptămâni.

Galerie foto


Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: