Mititelu și-a dat afară antrenorul!

Adrian Mititelu l-a demis pe Giovanni Constantino de la FCU Craiova. Remiza cu Poli Iași, 1-1, din runda cu numărul 28 a Ligii 1, i-a fost fatală antrenorului italian.

Anunțul a fost făcut de patronul grupării din Bănie chiar la finalul meciului disputat marți seară pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Adrian Mititelu a început sezonul cu gândul de a accede în play-off, numai că, treptat, speranțele omului de afaceri s-au ruinat din cauza rezultatelor modeste. Din acest motiv a fost demis și Giovanni Constantino, chiar la finalul meciului cu Poli Iași, 1-1. Patronul grupării din Bănie a anunțat că italianul nu o va mai pregăti pe FCU Craiova. Deocamdată, în viziunea lui Adrian Mititelu, Giovanni Constantino nu posedă experiența necesară pentru a-i duce pe olteni pe un loc fruntaș în Superliga. 

„Trebuie să ne obișnuim și cu astfel de momente. Când lipsesc rezultatele, presiunea crește și totul devine mai greu. Nu putem să ieșim din această situație decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.

Ne-am afundat mai mult în clasament și, ca joc, suntem din ce în ce mai rău. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu poate să stăpânească situația. Din cauza presiunii, nu mai poate da randament. E un bun teoretician, cunoaște fotbal, dar lipsa de experiență și ghinionul au dus la încheierea colaborării.

Mi-am pierdut răbdarea. Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua” declarat Adrian Mititelu, potrivit as.ro.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: