CSO Turceni va avea și echipă de handbal feminin

Clubul Sportiv al Primăriei Turceni va avea și o echipă de handbal feminin de junioare, pe lângă echipa de fotbal seniori care activează în Liga 3. CSO Turceni anunță că va organiza o preselecție pentru viitoarea echipă de junioare.

Printr-un comunicat oficial adresat comunității locale din Turceni, clubul primăriei din localitate a anunțat că va avea și o echipă feminină de handbal, pentru început la nivel de junioare. 

„CSO Turceni anunță pe această cale că vom avea echipă de handbal feminin de junioare. În viitorul apropiat vom demara procedura de afiliere a clubului în cadrul Federației Române de Handbal (FRH), ulterior vom înscrie echipele in campionatul județean și de ce nu, chiar și în cel național. În funcție de interesul părinților și elevelor care doresc să facă acest sport vom lua decizia câte grupe vom înscrie”, a comunicat clubul din Turceni, pe pagina oficială.

Sunt așteptate la preselecție fete născute în anii 2012, 2013, 2014 și 2015. Preselecția va avea loc pe data de 5 martie, la sala de sport din orașul Turceni.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: