Au scos la vânzare întâlniri cu majoretele pentru a supravieţui

Fanii unei echipe de baschet din Germania au primit oferte de nerefuzat pentru a-şi susţine echipa în perioada de criză cauzată de coronavirus. Un grătar cu toată echipa de baschet sau o cină cu antrenorul dar şi o ieşire cu majoreta preferată la o îngheţată, sunt doar câteva dintre ofertele inedite pe care le vinde clubul german. Sigur, acestea se vor concretiza după perioada de izolare.

Clubul de baschet din Germania, Mitteldeutscher BC, a pornit o campanie inedită pentru a strânge 85.000 de euro, necesari pentru supraviețuire iar printre ofertele trăsnite puse la vânzare au inclus şi ieşiri la îngheţată cu majoretele echipei. Suporterii au putut plăti 250 de euro pentru un tricou ediție limitată, de la câștigarea Cupei Germaniei, iar acestea au fost deja epuizate. Suporterii mai au posibilitatea de a oferi 500 de euro pentru un grătar alături de echipă la finalul sezonului, ofertă care i-a încântat și care s-a dovedit destul de profitabilă.

Pe pagina oficială de internet, MBC propune diverse pachete: o cină în compania antrenorului Silvano Poropat, pentru 500 de euro, un meci urmărit de pe banca de rezerve, în schimbul a 2.000 de euro sau salutări de la jucători pe instagram, contra 20 de euro.

Dar cea mai vândută ofertă printre fani are legătură cu echipa de majorete a clubului. În schimbul a 100 de euro, orice suporter poate alege să scoată una dintre fetele din echipa de majorete la o înghețată care ar fi inclusă de asemenea în preț. Interesant e faptul că, deşi toate acestea pot fi puse în practică după perioada actuală de criză, baschetbaliştii au strâns deja 19.000de euro în prima săptămână de la lansarea ofertelor inedite.

Vizualizări: 1,879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: