Au spart un magazin din Motru

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au emis pe numele a trei tineri, ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore. Doi dintre tineri sunt suspectaţi că au sustras dintr-o societate comercială, bunuri în valoare de aproximativ 3.700 de lei, acestea fiind primite în vederea valorificării ulterioare de către cel de-al treilea suspect.

În dimineaţa acestei zile, Poliţia  Municipiului Motru a fost sesizată de către G.N., din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din magazia unui bar, cafea şi băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat cu operativitate pe suspecţii furtului. V.N.A., de 20 ani şi L.F., de 21 ani, ambii din municipiul Motru, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Pe parcursul probatoriului administrat de către poliţişti s-a stabilit că cei doi suspecţi, profitând de neatenţia barmanului de serviciu, au folosit o cheie potrivită şi au pătruns în magazia barului, iar de aici au sustras cafea, băuturi alcoolice şi răcoritoare, dar şi o motopompă. Toate aceste bunuri, evaluate de către partea vătămată la suma de aproximativ 3.700 de lei, au fost primite de către N.R,C., de 22 de ani, din aceeaşi localitate, cunoscând că provin din comiterea unei infracţiuni.

Bunurile sustrase au fost recuperate de către poliţiştii de investigaţii criminale din Motru, fiind restituite părţii vătămate.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pe timp de 24 de ore, V.N.A. şi L.F., pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar N.R.C., pentru infracţiunea de tăinuire.

Suspecţii vor fi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca luni, 8 august, să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoriei Motru.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: