Dotări pentru secțiile ATI din Târgu Jiu

Aparatură nouă și performantă la spitalul din Târgu Jiu! Consiliul Județean Gorj a efectuat vineri, 3 decembrie, recepția unui nou lot de aparate medicale achiziționate în cadrul unui proiect finanțat pe fonduri europene.

Cele trei aparate mobile de radiologie au fost repartizate secțiilor ATI 2 – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, UPU – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17 și ATI 1 – locația din strada Progresului, nr. 18.

Tot în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” vor mai fi achiziționate echipamente și aparatură medicală pentru secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și pentru Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

„Valoarea totală a proiectului «Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj» este de 14.682.746,93 lei cu TVA, conform Contractului de finanțare nr. 356 din 15.09.2020”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: