Au turnat asfalt pe un câine mort

Un incident șocant a avut loc recent în comuna Porumbacu de Jos, la ieșirea spre municipiul Sibiu, unde drumarii au acoperit cu asfalt un câine mort de pe șosea. Imaginile uluitoare ale acestui eveniment au fost postate pe rețelele de socializare de către un localnic, stârnind nemulțumire și indignare în rândul comunității.

Primarul comunei Porumbacu de Jos, Georgeta Maria Poșa, a declarat că a sesizat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov cu privire la acest incident. Drumarii din cadrul DRDP Brașov sunt cei care au acoperit câinele mort cu asfalt pe marginea șoselei. Primarul a afirmat că au fost efectuate lucrări de reparații și întreținere pe șosea în ultimul an și că a solicitat explicații din partea autorităților, potrivit Digi24.

Reprezentanții DRDP Brașov spun că imaginile cu animalul asfaltat au fost surprinse în zona unor lucrări de întreținere a drumului național și au explicat procedura tehnologică. Aceasta implică frezarea unui strat subțire de asfalt, emulsionarea suprafeței și aplicarea unui nou strat de agregate pentru o aderență mai bună. Câinele, adus dintr-o zonă laterală a drumului, probabil pe roțile unui tractor, a ajuns în acea poziție după încheierea procesului tehnologic, dar a rămas acolo din cauza lipsei de aderență a emulsiei proaspete de asfalt. Leșul animalului a fost îndepărtat ulterior de echipa DRDP Brașov în timpul reviziilor zilnice.

Vizualizări: 1,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: