Au venit din Mehedinți să fure motorină din Gorj

Au venit până în Gorj ca să fure motorină. Vorbim de trei mehedințeni din Drobeta-Turnu Severin care sunt cercetați de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În timpul anchetei, oamenii legii au stabilit că aceștia au mai comis și alte furturi ajutați de doi tineri, tot din Mehedinți.

Mehedințenii au fost dați pe mâna poliției de administratorul unei firme din comuna gorjeană Cătunele. Acesta a observat că persoane necunoscute au sustras din rezervoarele a trei autotrenuri care se aflau parcate în afara curţii societăţii, cantitatea de 510 litri motorină, în valoare de 3000 lei. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă şi a efectuat cercetare locului faptei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi autorii faptei . Este vorba de trei mehedințeni din Drobeta Turnu Severin cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că suspecţii au participat şi la comiterea furturilor de carburant comise la o dată anterioară în dauna unei societăţi din municipiul Motru, împreună  cu doi bărbați de 22 respectiv 28 de ani, ambii din comuna Şişeşti, judeţul Mehedinţi. Toți au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunerea de arestare preventivă.  Împotriva acestora magistrații au dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: