Liberi după ce au vandalizat 18 maşini

Doi tineri, unul din municipiu şi altul din Târgu Cărbuneşti, şi-au făcut ieri noapte de cap la maxim şi, culmea, nici măcar nu s-au ales cu cătuşe la mâini pentru grozăviile pe care le-au făcut, deşi prieteni de-ai lor credeau că arestarea lor este inevitabilă.

Cei doi au fost în noaptea de luni spre marţi la un chef, iar după ce au plecat de la petrecere, în drum spre casă, au luat la şuturi mai toate maşinile ce le-au ieşit în cale, speriindu-i pe locatari. „Ziceai că începe războiul aici. Era aşa un zgomot că ne-am speriat şi am ieşit la geam, să vedem ce se întâmplă. Erau doi derbedei care dădeau cu picioarele în maşini, înjurau şi îşi făceau de cap”, a povestit unul dintre locatari, maşinile avariate fiind parcate pe strada 23 August şi sublocotenent Vasile Militaru.

Oamenii au chemat repede Poliţia, iar la faţa locului a sosit o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm. Aceştia i-au prins pe derbedei în flagrant, în timp ce loveau maşinile chiar de faţă cu ei, fără nicio jenă. Ambii au fost urcaţi în dubă şi duşi la secţie pentru a fi audiaţi, ieri după-amiază fiind readuşi la locul faptei pentru reconstituire, fiind cercetaţi în libertate pentru tot ce s-a întâmplat. Se ţineau bine pe picioare şi spuneau că le pare rău pentru ceea ce făcuseră. Nu la fel de împăciuitori păreau păgubiţii, care acum sunt buni de plată, oamenii fiind nevoiţi să îşi ducă maşinile în service pentru reparaţii. Pe lista victimelor se află şi primarul din Leleşti, Marian Rotaru, care constată că la o zi după ce a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj s-a ales cu maşina avariată. „Să nu fie o întâmplare? Nu cred că e doar o coincidenţă! Este însă un fapt real, care demonstrează că am avut dreptate când am spus că sunt probleme şi la municipiu şi la judeţ. Stau în blocul acesta de-o viaţă şi nu am avut probleme, iar acum, cum am demisionat din funcţie s-au şi găsit doi derbedei ca să-şi facă de cap. E prea mare coincidenţa”, spune primarul.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: