I-a murit bebeluşul înainte de naştere!

Situaţie dramatică pentru doi soţi din Rovinari, care, deşi mai au acasă trei copii minori, trei fete, mai doreau încă unul, în speranţa că măcar acum va fi băiat. Încercarea lor de a fi din nou părinţi a fost cât pe aici s-o coste viaţa pe mamă, femeia trecând prin clipe grele după ce fătul a murit în ea, iar problema a fost depistată de abia de specialiştii de la Târgu Jiu.

Claudia şi Nicolae Milea au până în 35 de ani şi încă mai sperau că vor deveni părinţii unui băieţel, după ce, până acum, barza le-a adus 3 fete, cea mai mare dintre ele având 17 ani. Femeia era gravidă în 26 de săptămâni şi nu avea probleme deosebite cu sarcina până la sfârşitul săptămânii trecute. Într-o perioadă în care mai toată lumea era ocupată cu alegerile, pentru mamă problemele de abia aveau să înceapă, ea fiind pe lângă un pas de a muri. Norocul său a venit de la medicii de la Târgu Jiu, care au reuşit să-i salveze viaţa în ultima clipă, după cum recunoaşte chiar pacienta lor. „Doctorii de la Târgu Jiu chiar m-au ajutat să-i mai dau viaţă, dar nu s-a mai putut face nimic. Eu am treabă cu cei de la Rovinari, nu cu cei de la Târgu Jiu. Lor chiar le mulțumesc pentru că am scăpat eu cu viață. Cei de la Rovinari au văzut că sunt probleme la sarcină, dar mi-au spus că totul e bine. Puteau să mă trimită la un alt medic, dar, aşa, au zis că totul e bine şi să nu-mi fac probleme şi uite că era să mor şi eu”, spune femeia.

Anchete şi reclamaţii

Soţul femeii  declară că nu va lăsa lucrurile „aşa”, el mergând ieri la Colegiul Medicilor pentru a depune o plângere. Crede că medicul care i-a creat probleme soţiei sale ar trebui sancţionat pentru cele întâmplate, Nicolae Milea declarând că de abia îi vine să creată că doctorii de la Târgu Jiu au salvat-o pe Claudia. „Ni s-a spus că totul este în regulă. Doamna Elena Vulpe a zis să stăm acasă, că nu sunt probleme. A doua zi soţia a avut probleme, se încorda de parcă copilul dădea să iese prin ea. Am vorbit cu medicul meu de familie şi mi-a zis să merg la urgenţe la noi la Rovinari. De sâmbătă seara până duminică dimineaţa a stat cu copilul mort în ea. Exista riscul să o pierd şi pe soţie. Am documente din care reiese că erau probleme, dar mi s-a spus că sarcina decurge normal, că copilul mişcă, să stăm fără griji, iar a doua zi copilul era mort în ea”, declară bărbatul.

Medicul vizat de acuzaţiile acestuia se apără şi spune că nu a avut nici un fel de indiciu care să arate că pacienta ar fi avut o sarcină cu probleme. Din contră, totul părea în regulă, aşa cum i s-a spus şi femeii, doar verificările pe care le vor face cei de la Colegiul Medicilor putând învinovăţi sau disculpa pe cineva.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: