Gorjeni morţi în accident la Ţăndărei

Două persoane aflate într-o maşină cu număr de Gorj au murit miercuri într-un accident care a avut loc în judeţul Ialomiţa.

Potrivit presei locale, în accidentul de la Țăndărei și-au pierdut viața o femeie de 45 ani și un tânăr de 29 ani. „Aceștia se aflau într-o mașină înmatriculată în Gorj și circulau în direcția Constanța-Slobozia. La intrare în orașul Țăndărei, pe o porțiune de drum nedeszăpezită, automobilul a derapat, a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de un tir, condus de un șofer, de 54 ani, din Hîrșova”, scrie independentonline.ro. «Vă spun eu că șoseaua era plină de zăpadă. Femeia a vrut să pună frână dar, din cauza zăpezii, s-a dus ca o sanie în mine...», a declarat pentru presa locală, îngrozit de spaimă, șoferul autotrenului. Tirul a mai lovit și un autobuz, care staționa într-o parcare.

Una din victime lucra la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Foştii colegi şi-au donat primele de sărbători pentru a ajuta familia îndoliată. „Noi ca instituție nu am putut să dăm prime salariaților, dar prin intermediul sindicatelor aceştia au primit câte 50 de lei. Nu sunt sume mari, dar au trebuit să le dea înapoi pentru a înmormântarea unei angajate a Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care a decedat într-un accident rutier la Slobozia”, a explicat directorul SJA Gorj. (A.F.)

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: