Şi-a bătut nevasta până aproape s-o omoare

Încă un scandal produs într-o familie de gorjeni s-a terminat cu cătuşe pentru agresor şi cu răni grave pentru victimă. Soţul şi-a bătut soţia, pe fondul consumului de alcool, femeia ajungând, în cele din urmă, la spitalul de urgenţă din Craiova, cu răni foarte grave, medicii fiind rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale de sănătate.

Vasile Bobină, de 49 de ani, şi-a snopit nevasta cu pumnii şi picioarele, femeia scăpând cu viaţă doar pentru că una dintre vecine şi-a luat inima în dinţi şi a anunţat la 112 ceea ce a auzit. Când au venit la ea acasă poliţiştii au găsit-o pe femeie căzută pe jos, inconştientă, agresorul fiind încătuşat imediat.

„Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii s-a deplasat la faţa locului, constatând că persoana în cauză emana halenă alcoolică şi se află căzută lângă pat. Din primele cercetări s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, aceasta a avut un conflict cu soţul ei, B. V., de 49 ani, în timpul căruia, acesta a lovit-o în zona feţei. Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei deplasat la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii medicale. În urma investigaţiilor medicale preliminare efectuate la Spitalul Judeţean Gorj, s-a constatat că victima B.N., prezenta multiple hematoame în zona capului şi leziuni interne, în zona pieptului. Aceasta a fost transportată, în stare gravă, la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova pentru intervenţie medicală de specialitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Ieri Bobină spunea că era băut şi că nu ştia foarte bine ce face, ca şi cum asta ar fi o scuză. În timp ce soţia sa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, el este cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, riscând ani buni de puşcărie dacă va fi găsit vinovat de acuzaţiile ce-i sunt aduse.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: