Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au vrut să distrugă bradul din centrul oraşului

Doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au încercat la sfârşitul săptămânii trecute să distrugă o parte din instalaţia electrică a bradului de Crăciun din centrul oraşului. Municipalitatea este pe final cu acţiunea de demontarea a instalaţiilor ornamentale, bradul respectiv fiind lăsat printre ultimele lucruri care urmau să fie strânse din Piaţa Prefecturii. Jandarmul care asigură serviciul de pază la Instituţia Prefectului a observat sâmbătă dimineaţa, după ora 4.00, că două persoane trăgeau de cablurile din instalaţia de la brad. Echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, aflată în patrulare prin oraş, a venit în faţa Prefecturii în câteva minute, reuşind să îi prindă în flagrant pe cei doi tineri. Aceştia au vârste de 23 şi, respectiv, 24 de ani, şi nu au antecedente penale. Amândoi s-au ales acum cu dosar penal, fiind acuzaţi de distrugere, dosarul lor urmând să ajungă la procurorii din cadrul Parchetului local, pentru continuarea cercetărilor.

„Deplasându-se la locul indicat echipajul de jandarmi a identificat doi tineri de 23 respectiv 24 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Tg-Jiu, fără antecedente penale, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice au rupt instalaţia electrică a bradului amplasat cu ocazia sărbătorilor de iarnă de Primăria Tg-Jiu şi suportul pe care era montată instalaţia, după care au distrus cele două lămpi de iluminat montate în jurul mausoleului Ecaterina Teodoroiu. Jandarmii le-au întocmit celor două persoane actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de articolul 217 din Codul Penal iar dosarul cauzei urmează să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu pentru atribuirea numărului unic de înregistrare”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj, inspectorul Alin Ivan.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: