Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au vrut să mănânce murături la Masa Tăcerii

Nu de puţine ori, tineri teribilişti au încercat să vandalizeze operele lui Brâncuşi, în special Masa Tăcerii. Acesta este şi unul din motivele pentru care s-a decis punerea sub pază a celor trei capodopere. „Au fost mai multe încercări nereuşite de vandalizare a acestora, dar care au fost oprite la timp de poliţiştii comunitari. O tânără se întinsese pe Masa Tăcerii ca să se fotografieze, iar un tânăr a scris pe acelaşi monument numărul de telefon. A fost prins în momentul în care dorea să îngroaşe literele şi cifrele. Ceea ce a apucat să scrie s-a şters ulterior“, a precizat Ion Tudor.

Șeful polițiștilor comunitari a atras atenția că toți cei care vor fi prinşi vandalizând operele lui Brâncuși se vor alege cu dosare penale. Un caz mai puțin obișnuit a avut loc într-o noapte, când niște tineri au vrut să mănânce murături la Masa Tăcerii. „Recent câţiva  indivizi din Ilfov  au fost prinşi noaptea cu borcanul de murături şi sticlele de vin  pe Masa Tăcerii“. 

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: