Aurel Popescu, după acuzaţiile lui Rotaru: Are imaginaţia bogată

Viceprimarul Aurel Popescu a reacţionat după ce Marian Rotaru, directorul de la Patrimoniu, a dat de înţeles că acesta ar fi ştiut de fotografia care l-a făcut celebru în toată lumea, în care i se face pedichiura la birou. În replică, Aurel Popescu a transmis doar că Rotaru are imaginaţia bogată.

Reporter: Cum comentaţi declaraţiile domnului Rotaru? Ştiaţi de acea fotografie?

Aurel Popescu: Nu am urmărit şi chiar mă surprinde. Nu am ştiut de acea fotografie decât în momentul în care a apărut în presă. Nu ştiu de unde şi până unde această invenţie, dar îl cred în stare să inventeze, pentru că are o imaginaţie destul de bogată. În ceea ce mă priveşte, nu am aflat de fotografia aceea decât în momentul în care a apărut în presă şi am citit şi eu aşa cum au făcut-o şi alţi cetăţeni din Târgu Jiu şi nu numai, pentru că am văzut că s-a trecut la alt nivel cu fotografia aceea.

Rep.: Aveţi vreo legătură cu această fotografie ori cu faptul că a fost publicată acum?

A.P.: Nu am absolut nimic de-a face cu fotografia respectivă. E clar, de săptămâni de zile, se aruncă tot felul de săgeţi către consilierii locali care nu iau atitudine vizavi de modul în care este organizată şi condusă Direcţia Publică de Patrimoniu. Iată că ieri (n.r. luni), consilierii locali au făcut tot posibilul să-i arate domnului primar modul în care trebuie abordată această temă şi cred că domnul primar va ţine cont de solicitările pe care le-au făcut consilierii locali şi va lua în calcul foarte serios acest lucru.

Rep.: În caz contrar, ce credeţi că se va întâmpla?

A.P.: În caz contrar, domnia sa se face mai departe vinovat de tot ceea ce urmează. Am aflat şi eu cu surprindere că luni, încă o dată, angajaţii de la Direcţia Publică de Patrimoniu au făcut un amplu memoriu pe care l-au înaintat domnului primar vizavi de atitudinea pe care a avut-o domnul Marian Rotaru la Direcţia Publică de Patrimoniu.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: