Autorul jafului de la casa de pariuri rămâne după gratii

Tânărul care a jefuit o casă de pariuri din Târgu Jiu vrea să fie liber, însă magistrații nu i-au dat câștig de cauză. Avocatul lui Nicolae Mărgel a contestat măsura arestulu preventiv, dar judecătorii i-au respins contestația ca nefondată. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, va rămâne în spatele gratiilor cel puțin până la sfârșitul lunii aprilie.

„Respinge contestaţia ca nefondată. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi 25.03.2019, la Tribunalul Gorj”, au decis judecătorii.

Nicolae Mărgel este acuzat de tâlhărie calificată. El se află în arest de joi seara. El a furat 17.500 de lei dintr-o casă de pariuri din Târgu Jiu după ce a lovit-o pe casieră și a amenințat-o cu un cuțit, după care s-a ascuns de oamenii legii. Și-a ras și barba să fie recunoscut mai greu, iar polițiștii l-au prins la aproape 20 de ore de la comiterea jafului. Întregul prejudiciu a fost recuperat, iar tânărul și-a cerut scuze în fața patronului casei de pariuri, motivând că era băut. (M.M.)

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: