Autoturism furat din Italia, găsit la Târgu Jiu

Urmare a schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului Naţional Interpol din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R. şi a investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii din Târgu-Jiu, în colaborare cu poliţişti ai Poliţiei municipiului Caransebeş, a fost găsit un autoturism dat în urmărire internaţională, ce figura furat din Italia din anul 2008.

În dimineaţa acestei zile, la ora 05:00, poliţiştii Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost informaţi de către colegii din municipiului Caransebeş, despre faptul că, pe raza municipiului Târgu-Jiu, a fost adus un autoturism, posibil sustras din străinătate.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliţia municipiului Târgu-Jiu au identificat autoturismul într-o parcare situată pe strada Minerilor. La scurt timp a fost identificat şi posesorul, un târgujian, de 20 ani.

În urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE - I.G.P.R., a rezultat ca autovehiculul era reclamat ca fiind sustras din Italia, din luna iulie a anului 2008.

Poliţiştii au indisponibilizat autoturismul şi continuă verificările prin intermediul Biroului Naţional Interpol, în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia.

                     


Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: