AVARIE! Sase localitati din Gorj fara gaze. Pana cand!

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în anumite localități din județul Gorj :

 În urma unei avarii apărute în sistemul național de transport a gazelor naturale, exploatat de către compania TRANSGAZ, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru clienţii din localitățile Godinești, Arjoci, Câlcești, Pârau de Vale și Pârau de Pripor, începând de astăzi, ora 04.00.

 În urma acestei situații, circa 100 de clienți casnici și non-casnici sunt afectați.

 Echipele companiei TRANSGAZ sunt în curs de remediere a problemei tehnice identificate.

 De asemenea, echipele Distrigaz Sud Rețele sunt mobilizate pe teren pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați, preconizată pentru astăzi începând cu ora 20.00.

 În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

 În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

 Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

 Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

 Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 19.000 km.Judeţele deservite de către companie sunt : Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.

Sursa: comunicat de presa

Vizualizări: 3,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: