Aviz pentru modificările la Legea Energiei. Când intră la vot!

Comisia pentru industrii a Camerei Deputaților a dat aviz favorbil proiectului de modificare a Legii Energiei inițiat de CE Oltenia și senatorul Dian Popescu. Sunt premise ca marțea viitoare să fie să fie supus votului în Plenul Camerei Deputaților. Liberalii au vrut să pună niște piedici dar fără succes, spune Dian Popescu. "Liberalii au încercat ceva, la punctul de vedere al Oficiului Concurenței. Era vorba de punctul 29, cu mixul energetic, spuneau că ar putea face înțelegeri între ei, că aici a fost bătaia mare, pe mixul energetic. Au zis să aștepte să vină Oficiul Concurenței. Oficiul Concurenței a trimis doar un punct de vedere, nu a venit și atunci comisia a trecut proiectul așa cum a fost", a explicat senatorul.
La ședința din comisia pentru industrii au fost prezenți și unsprezece lideri din Federația Univers, în frunte cu Gabriel Căldărușe, președitele SMEO.
Sindicaliștii au dat prin Parlament și de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, căruia i-au mulțumit că a dat caracter de urgență proiectului privind modificările la Legea Energiei. Cu acest prilej, aceștia au profitat și și-au făcut poze cu oficialul.

Galerie foto


Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: