Azi e reunirea oficială

Dacă tinerii s-au apucat de treabă de luni, azi e programată reunirea oficială a pandurilor. Nistor, Mingote şi ceilalţi sunt aşteptaţi de Pustai la ora 18 pentru un prim antrenament uşor. Singurii absenţi vor fi Viera şi Ibeh. Ambii sunt la final de contract cu Pandurii şi îşi caută echipe. Gorjenii merg vineri la vizita medicală la Craiova iar de luni sunt cantonaţi la Sibiu. Pe 28 iunie se pleacă direct în Austria pentru al doilea stagiu al verii.

Jucătorii aşteptaţi azi la ora 18:

Portari: Mingote, Lazar şi Horvat.

Fundaşi: Unguruşan, Pleaşcă, Mamele, Rada, Rusu, Vlad, Paraskevas.

Mijlocaşi: Al. Dan, Nistor, Voiculeţ, Anton, Băcilă, Cristea, Predescu, Grigoraş.

Atacanţi: Matulevicius, Lemnaru.

Absenţi: Viera şi Ibeh (la final de contract), Karim (ajuns la Dinamo), Popin (contract neprelungit), Răduţ (revenit la Steaua), Nicoară (revenit la CFR)

„Este posibil ca Viera să ajungă la o echipă din Vest. Cu un ochi aş plânge şi cu altul aş râde. Aş vrea să joace la noi, a fost un jucător deosebit. Mai sper ca Viera să joace aici, am o speranţă de 10%.”                  Eugen Pîrvulescu

Legitimare – Pandurii vor beneficia din sezonul viitor şi de serviciile fundaşului cipriot Christou Paraskevas. Acesta a semnat cu gorjenii încă din iarnă, dar nu a putut debuta din cauza fostului său club, U Cluj, care cerea bani pe transfer. Pustai susţine că lui Parasksevas i-a expirat contractul cu U şi că va fi păstrat la Tg-Jiu. „Dacă i-aş avea pe Viera şi Paraskevas nu ar mai fi nevoie să transferăm un alt fundaş central”, susţine antrenorul pandurilor.

2 – amicale de lux au programate Pandurii pentru stagiul din Austria: cu ruşii lui Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar, dar şi cu campioana Ungariei, Gyor. În total, gorjenii vor disputa 5 partide de verificare în Austria (28 iunie – 12 iulie)

“În zona Vienei vom găsi echipe bune, vom avea amicale cu Eto Gyor, cu Kuban Krasnodar, echipe calificate în Europa. Sunt meciuri bune.”        Cristi Pustai

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: