Băcița de la Stâna Ștefanu anunță petrecere mare de Sf. Maria

Se anunță petrecere mare pe Transalpina! Băcița Mărioara, de la Stâna Ștefanu, a lansat o invitație pentru toți cei care doresc să-i fie alături de ziua onomastică, pe 15 august. Ortodocșii sărbătoresc Sfânta Marie Mare, iar în vârf de munte petrecăreții sunt așteptați cu muzică bună și mâncare tradițională.

Marioara Babu a lansat invitația pe pagina sa de Facebook, acolo unde postează frecvent fotografii cu oamenii care ajung la stâna Ștefanu. Locația este deja extrem de cunoscută și mulți dintre turiștii care ajung în Gorj, nu pleacă din zona noastră până nu trec pe la cea mai cunoscută stână de pe Transalpina.

„Dragii mei, pe 15 august, de Sfânta Maria Mare, vă așteptăm la Stâna Ștefanu, cu oaspeți de seamă, cu mâncare tradițională, cu artiști de valoare, să ne petrecem ciobănește!”, a transmis băcița Mărioara.

Atmosfera va fi întreținută de Luke de la Lupeni și frații Plotogea.

Băcița Mărioara, declarată „Tezaur Uman Viu“

Marioara Bau a primit recent titlul de „Tezaur Uman Viu“ pentru gastronomie din partea Ministerului Culturii. De asemenea, Stâna Ștefanu a obținut atestatul de „Produs tradițional“ pentru mai multe preparate, printre care „Tocanul de oaie“.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: