Mesajul târgujiencei Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Observator

Octavia Geamănu nu mai prezintă știrile de weekend de aproape două luni. În tot acest timp, nici ea și nici șefii de la Antena 1 nu au făcut comentarii despre motivele care au dus la scoaterea gorjencei de pe post. Acum, prezentatoarea tv a avut prima reacție, pe Facebook. 


În mesajul postat, Octavia Geamănu amintește de cât de mult s-a dedicat muncii sale, în cei aproape 20 de ani petrecuți în trustul de presă Intact.


„Acum vreo 18 ani, pe vremea când mă angajasem la Antena 1 si munceam foarte mult să demonstrez că merit sa evoluez din punct de vedere profesional, ca merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, într-atât de obosita încat nu mai aveam energie nici măcar sa vorbesc cu părintii la telefon atunci când ma sunau. Nu se punea problema sa mai vorbesc cu prietenii, ori sa ne intâlnim măcar de sărbători, pentru ca eu munceam tot timpul.

Si-mi amintesc o zi de-atunci, pe când așteptam autobuzul 331 in statțe la Aviatorilor, intr-o zi tare ploioasa, ca m-a sunat mama si am certat-o pentru ca nu m-a educat sa fiu si eu mai…puțin corecta, sa pot sa aleg drumul mai ușor. N-a mai apucat sa spuna nimic in momentul acela mama pentru ca in secunda doi mi-a fost furat telefonul din mana, de la ureche.


Ce vreau sa spun e ca in ziua aceea, prin ploaia torentială, rămasă și făra telefon, m-am rugat din tot sufletul sa vina o vreme in care sa am…timp. Culmea, nu bani, ci timp! Caci la fel ca si acum timpul mi se pare cel mai pretios dar. Am simtit sa va scriu randurile astea asezate in dreptul acestei imagini, dupa ce m-a intrebat Andrei ce inseamna sa fii sarac si bogat. Fiecare are propria masura despre saracie si bogatie, putini au si-o dreapta masura. Daca as da timpul inapoi, n-as schimba nici macar un gand”, este mesajul scris de Octavia Geamănu, pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 33,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: