Badea va face schimbări în lot şi în campionat

Antrenorul pandurilor a schimbat întreaga echipă la meciul din Cupa României cu Viitorul Constanţa. Ionuţ Badea a apelat la jucătorii care au fost rezerve până acum dându-le şansa de a avea un meci oficial jucat şi de as-l convinge că merită să joace la echipă. Dacă se va întâmpla acest lucru este posibil să modifice şi echipa de start la meciul din etapa viitoare cu FC Timişoara.

Pandurii nu a avut până acum stabilitate în ceea ce priveşte primul unsprezece aliniat, la fiecare meci intervenind anumite modificări, fie în apărare fie în atac, acolo unde au fost cele mai mari probleme. Dacă în atac soluţiile nu sunt foarte multe, acest compartiment rămânând incomplet şi după încheierea perioadei de transferuri, în apărare încă mai sunt soluţii pe bancă şi mai pot fi găsite şi alte variante.

Recul în jocul echipei după meciul cu Craiova

Badea a anunţat deja că vor fi posibile schimbări în primul unsprezece pentru meciul cu FC Timişoara din etapa viitoare, tehnicianul considerând normal să aducă în echipa de start şi jucători care nu au primit şanse până acum. „E posibil ca la meciul de campionat să intervină schimbări în primul unsprezece. E absolut normal pentru că, aşa cum am şi declarat, am fost nemulţumit după jocul de la Buzău”, a spus Badea înaintea jocului de cupă supărat pe evoluţia mai slabă a jucătorilor săi la meciul cu Victoria Brăneşti.  Tehnicianul le-a acordat jucătorilor săi şi circumstanţe atenuante, dată fiind deplasarea destul de lungă la Buzău şi faptul că s-a jucat la doar patru zile după meciul cu Craiova.

„Reculul după victoria cu Craiova a fost resimţit mai puternic decât m-aş fi aşteptat eu. Nu e normal acest lucru şi speram la mult mai mult de la meciul de la Buzău. Am fost nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat acolo, dar timpul nu aşteaptă şi trebuie să abordăm celelalte partide cu maximă concentrare şi de aceea trebuie să facem schimbări”, a mai precizat antrenorul Pandurilor care ştie că un eşec în etapa următoare ar fi greu tolerat de conducerea clubului.

Diferenţe între jocurile de acasă şi din deplasare

Acuzele cele mai mari aduse jocului echipei gorjene în acest debut de sezon sunt cele referitoare la inconstanţa în joc la meciurile din deplasare faţă de cele de pe teren propriu. Badea găseşte normal să existe astfel de diferenţe pentru că în deplasare nu există suporteri care să sprijine echipa dar recunoaşte că mai are de lucru la acest capitol: „E firesc să fie o diferenţă între jocul prestat acasă şi cel din deplasare. Nu există aportul suporterilor ca la meciurile de acasă, care e un factor decisiv. Lucrez la acest aspect pentru că eu nu vreau ca echipa să fie influenţată de un meci jucat acasă sau în deplasare, tocmai de aceea bonusurile pentru victorie sunt aceleaşi acasă ca în deplasare. Încerc să fac acest lucru pentru că pentru mine este important fiecare meci în parte, fiecare punct pus în joc e important şi acasă şi în deplasare”.

O altă acuză adusă echipei este lipsa de agresivitate la meciurile din deplasare, acolo unde Pandurii nu au prea primit nici cartonaşe galbene. „Numărul de cartonaşe galbene nu are relevanţă din punctul de vedere al agresivităţii jocului. Poate din punctul de vedere al violenţei. Agresivitatea trebuie centrată pe scop. Nu se poate face performanţă fără agresivitate dar ea trebuie centrată pentru obiectiv”, este de părere antrenorul pandurilor.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: