Handbalist de la Energia, făcut cu ou şi cu oţet la instanţă

Mare ghinion pentru unul dintre handbaliştii de perspectivă ai echipei Energia Lignitul Târgu Jiu, prins conducând în iarnă sub influenţa alcoolului. Paul Giotoiu a contestat la instanţă sancţiunile primite de la poliţişti, aşa cum face orice şofer, numai că, spre deosebire de alţi contestatari, sportivul a nimerit la completul unui magistrat extrem de bine documentat la acest capitol.

Judecătorul Liviu Boian i-a ţinut o morală sportivului încât acesta a plecat din sala de judecată cu fruntea jos şi gata să jure că nu se va mai atinge vreodată de băutură. „Am băut şi eu trei beri cu un coleg de echipă. Plecasem de la apartamentul lui, situat pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu spre zona Unirii, unde stau eu. Doar 20-30 de metri am apucat să merg pentru că m-au tras poliţiştii pe dreapta” a povestit sportivul, el menţionând că berile le băuse cu portarul echipei, fără a-i spune numele. Judecătorul l-a recunoscut însă imediat pe sportiv şi i-a spus că este păcat de talentul lui pentru că şi alţi tineri care aveau perspective în domeniul sportiv au sfârşit prin a fi mari băutori de bere şi nişte neica nimeni. „Păi portarul are 35 de ani, ce să cauţi dumneata să bei cu el, ştiind că te urci la volan? Şi, apoi, ce sportiv eşti, tinere, dacă mergi cu maşina pe o distanţă aşa de scurtă? Păcat de talentul pe care îl ai pentru că ştiu că joci bine”, a menţionat magistratul, acesta începând apoi să-i înşire jucătorului de la Energia meciurile în care a înscris, spre uimirea acestuia.

Judecătorul a menţionat că este un mare pasionat al mişcării sportive, dar l-a asigurat pe handbalist că decizia pe care o va lua în dosar nu va fi influenţată de talentul pe care îl are acesta pe teren.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: