Căpăuşan acuză Clubul Energia de condiţii mizere

Jucătorul Energiei Rovinari, Andrei Căpuşan, a avut ieri câteva discuţii prelungite cu conducerea clubului. Timp de câteva ore acesta a negociat condiţii mai bune pentru el, dar şi pentru echipă atât la Târgu Jiu cât şi în deplasări. Scandalul a izbucnit ieri dimineaţă la Sala Sporturilor, acolo unde fostul arbitru de baschet Mihai Săndulache, a avut un schimb dur de replici cu preşedintele clubului Energia, Ion Surdu.

Jucătorul naţionalei a căzut până la urmă la pace cu conducerea clubului şi aseară a dat asigurări că nu va pleca de la Energia. Acesta nici nu a recunoscut că ar fi dorit să plece precizând doar că era vorba de unele probleme personale la care a găsit ieri rezolvarea.

Sănduleache acuză condiţiile mizere din deplasări

Fost arbitru şi prieten acum al lui Căpuşan, Săndulache a venit ieri la Târgu Jiu să discute cu conducerea Energiei despre problemele jucătorului. Săndulache a adus acuze grave conducerii clubului precizând chiar că i s-a cerut şpagă jucătorului ca să fie lăsat să plece la o altă echipă: “Aţi cerut şpagă pentru a-l lăsa pe Căpuşan să plece. Suma era diferită în funcţie de numele echipei la care ar putea pleca. Atunci când v-a întrebat Căpuşan pentru ce sunt aceşti bani i-aţi răspuns că este taxă de deranj”, i-a strigat Săndulache  preşedintelui Surdu prins fără să vrea într-un scandal cu public. Fostul arbitru susţine că Andrei Căpuşan a fost atras să semneze cu Energia promiţându-i-se că echipa va lupta în acest an pentru locurile 1-4 adăugând că jucătorul e nevoit să se pregătească în condiţii de mizerie. “Întrebaţi-i în ce condiţii au stat la Piteşti, cum ieşeau gândacii de sub perne şi mâncau din gamele”, a mai adăugat acesta spunând că jucătorul naţionalei nu va mai veni la echipă atâta timp cât sunt cei doi preşedinţi, Surdu şi Vlaicu, la echipă. Preşedintele Surdu nu a făcut declaraţii precizând doar că Săndulache nu are nici o calitate să îl reprezinte pe jucător pentru că nu e impresarul lui.

Vlaicu a promis condiţii bune pentru echipă

Preşedintele secţiei de baschet a Energiei, Marius Vlaicu, a precizat aseară că totul s-a rezolvat, discuţiile durând mai bine de trei ore. Acesta a recunoscut că la mijloc era vorba şi de condiţiile asigurate echipei: „Căpuşan a avut nişte probleme personale, le-am reglat şi va rămâne la echipă. Sigur erau şi unele nemulţumiri faţă de condiţiile de la echipă, dar am încercat ca pentru jucătorul Andrei Căpuşan care este jucător de naţională să fie asigurate cele mai bune condiţii. E jucător bun şi trebuie să recunoaştem că şi merită. Trebuie să le crem condiţii pentru performanţă la toţi jucătorii, nu numai lui”. În ceea ce priveşte pe Săndulache, Vlaicu recunoaşte că provine din lumea baschetului, dar nu are licenţă de impresar: „Săndulache este fost jucător de baschet şi fost arbitru. E prieten cu Andrei dar nu a venit să-l reprezinte ca impresar pentru că nu are licenţă”.

 „Voi rămâne la Energia au fost nişte probleme pe care le-am discutat cu conducerea şi am căzut până la urmă de acord. Au fost până la urmă înţelegători şi mi-au oferit sprijin. Nu e bine spus că m-am răzgândit, pentru că nu am vrut neapărat să plec. Am fost luat de val şi nu cred că a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut”

Andrei Căpuşan

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: