Băleşti: Bătut şi biciuit cu bestialitate

Scene de cruzime rară au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în comuna Băleşti. Un bărbat a fost bătut şi biciuit crunt minute în şir de către alţi trei bărbaţi. Acesta a obţinut certificat  medico legal şi spune că va merge în instanţă pentru a i se face dreptate.

Un tânăr din Bălești a postat pe Facebook fotografii în care apare lovit și plin de sânge, după ce a fost bătut cu bestialitate. Agresiunea ar fi avut loc vineri seara, dar nici până acum nu s-au luat măsuri. „Dacă poliţiştii din Cluj au putut să aresteze pentru "tentativa de omor" pe acei 3 tineri din filmuleţul apărut pe Facebook, oare cei din Băleşti - Gorj, ce "invitaţie" mai aşteaptă în situaţia în care cunosc agresorii şi dosarele lor penale, au declaraţiile martorilor de la faţa locului, au văzut în ce stare arată victima”, a scris el pe Facebook.

Luca Adrian Puiu are 35 de ani şi a fost bătut şi biciuit chiar în centrul comunei Băleşti. „Vineri seara când m-am întors de la muncă, am oprit la magazine pentru a îmi cumpăra ceva. I-am văzut pe agresori în timp ce vorbeam la telefon. Am fost pus la pământ, bătut şi biciuit în faţa magazinului. Am fost lovit în cap cu picioarele, călcat în picioare şi biciuit. Am certificate medico-legal pe 15 zile, cu prelungire, deoarece m-au trimis să mă operez la nas pentru că am fractură piramidală nazală. Din bătaia luată doi dinţi mi-au picat şi al treilea stă să pice acum“.

Tânărul spune că acum se teme pentru viaţa copilului de 3 luni şi a soţiei sale. „I-am luat şi i-am dus la soacră, pentru că îmi este frică să îi mai las acasă. Dacă vin peste ei, femeia ce poate face?“, se întreba acesta. Tânărul este hotărât să îşi găsească dreptatea în instanţă.

Galerie foto



Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: