Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tânăr de 28 de ani, mort după ce a sărit cu mașina în Gilort

Tragedie fără margini într-o familie din Brănești. Un tânăr de 28 de ani, care trebuia să plece la muncă în Olanda, a decedat pe loc după ce s-a răsturnat cu mașina direct în albia râului Gilort.

Cosmin Puzdrea a murit pe loc, miercuri dimineața, după ce a plonjat cu mașina în albia râului Gilort. Băiatul urma să plece la muncă în Olanda și alături de tatăl său, au mers la Filiași, de unde urma să ia autocarul spre străinătate. În autogară, se pare că tânărul a realizat că a uitat acasă, la Brănești, biletul, așa că și-a lăsat tatăl acolo, cu bagajele și s-a întors. Din păcate, la Capul Dealului, localitate din comuna Brănești, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a lovit un cap de pod, apoi un copac, după care mașina a sărit peste parapet direct în albia râului Gilort. În urma impactului extrem de puternic, tânărul a suferit răni extrem de grave și și-a pierdut viața. Pompierii de la Descarcerare, chemați să intervină, au scos trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate, medicii prezenți și ei la fața locului, constatând decesul. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj spun că tragedia s-a întâmplat din cauza vitezei. „Pe DN 66 a avut un accident grav soldat cu decesul conducătorului auto. Se pare că viteza a fost cauza. Într-o curbă periculoasă a dreapta a părăsit partea carosabilă și a ajuns în alba râului Gilort”, a spus unul dintre oamenii legii prezenți la fața locului.

Vizualizări: 3,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: