Bancomate aruncate în aer în Timiş şi Arad

Moda de a arunca bancomate în aer se extinde în România. Două bancomate au fost sparte, în noaptea de joi spre vineri, în judeţele Arad şi Timiş, hoţii reuşind să extragă casetele de valori in cele două ATM-uri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, în jurul orei 3.20, IPJ Arad a fost sesizat că bancomatul unei agenţii bancare de pe Calea Timişorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

”La faţa locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu feţele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la faţa locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă”, se arată în comunicat.

Şi în judeţul Timiş, la Belinţ, bancomatul unei agenţii bancare a fost spart noapte trecută, hoţii reuşind să fugă cu casetele de valori din ATM. 
 
Poliţiştii încearcă să afle dacă între cele două cazuri există vreo legătură şi fac cercetări pentru furt calificat şi distrugere.

La începutul acestei săptămâni, un bancomat amplasat în staţiunea Sinaia a fost aruncat în aer. Anul trecut au fost astfel de cazuri și în Gorj.

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: